Madsen BoB er en bedrift som gjennom mange år har utmerket seg som en av de ledende bedriftene i Troms og Nord-Norge på mange forskjellige felter, men særlig innenfor båt og båtmotorer. Etterhvert også grunnarbeid med maskiner og planlegging av utearealer. Vi tilbyr et utall løsninger for dine aktiviteter, din fritid, bolig, bil og båt. I tillegg til de mange produktene vi tilbyr fra kvalitetsprodusenter i Europa og Japan kan vi også tilby reparasjoner, service, vedlikehold, kursvirksomhet, opplæring, arbeidstrening og planleggingstjenester.

Innenfor båtområdet tilbyr vi blant annet de tøffe småbåtene fra finske Suvi, og motorer fra topprodusentene Suzuki og Tohatsu. Vi har også tilknytning til forhandleren Erling Sande AS. Vi er aktivt med på å skape et bedre småbåtmiljø og en inkluderende båtkultur i landsdelen, og støtter aktivt opp om Redningsselskapets arbeid som en del av bedriftens utvidede samfunnsansvar. Vi har egen kaiplass slik at vi lett kan nås via sjøveien for de som ønsker å dukke opp i båt. Se opp for de nye båtmodellene Suvi 5750 og Suvi 444 i 2016.

Innenfor grunn- og overflatearbeid finner du nesten alt du kan tenke deg av maskiner hos oss, med vår tilknytning til Hako Ground & Garden. Vi tilbyr salg, service, vedlikehold, og reparasjon. Særlig stolte er vi over den store suksessen til snøfreserne fra Toro, som ikke har noe med Toro sauser og supper å gjøre, men heller handler om den mest effektive formen for snørydning verden noen gang har sett.

På disse sidene finner du oversikt over noen av våre aller mest populære produkter og tjenester. Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.