powerboat-187125_1280

Nyhet: Tohatsu utenbordsmotorer

Nyheten og det aller siste fra Madsen BoB er at vi nå lanserer Tohatsu utenbordsmotorer som en spennende nyhet i vårt sortiment, og mange i Nord-Norge har nok ventet på dette!

Tohatsu er faktisk ett av de største selskapene i verden når det gjelder produksjon og salg av utenbords båtmotorer. Nøkkelordene som definerer Tohatsu er kraft, ytelse, sikkerhet, pålitelighet, kvalitet, langsiktighet, og miljø. Kjerneverdiene er det som alltid blir tatt vare på når Tohatsu bygger sine motorer. Historien deres er lang og imponerende med produksjon helt fra tidlig på 1920-tallet, men de aller første båtmotorene fra Tohatsu kom i 1956.

Siden den gang har Tohatsu i snart 60 år gang på gang bevist at de kan levere motorer som er mer pålitelige enn noen andres. Nettopp som Toyota har blitt verdens ledende bilprodusent ved å lage mer pålitelige biler enn noen andre, har Tohatsu utmerket seg først og fremst ved påliteligheten til sine motorer. Visjonen er unik, motorene fra bedriften skal for enhver pris være mer pålitelige enn alle andre som er tilgjengelige på jorda. Driftssikkerhet trumfer størrelse og hestekrefter. Enhver vil forstå at driftssikkerheten også er med på å skape trygghet for alle ombord i båten. Noe av det farligste som kan skje i dårlig vær er jo nettopp at motoren svikter når du trenger den som mest. Derfor foretrekkes Tohatsus teknologi av mange redningsselskaper og standardiseringsinstitusjoner.

powerboat-187125_1280Dagen idag regnes Tohatsu som en av de tre mest anerkjente produsentene av utenbords båtmotorer i hele verden. Teamet til Tohatsu er en forsamling av ledere, stab, og fagarbeidere som støtter opp om de fremragende ingeniørene som gjennom sine kvantesprang innenfor innovasjon og nytenkning legger grunnlaget for nye og banebrytende motorer. Slik kan bedriften fortsette å imponere og innfri de høye forventningene som kundene alltid har til Tohatsu. Grundig testing av kvalitet og ytelse er avgjørende forutsetninger for å holde dette ved like over tid.