Multione_M28D

Snøfresere fra Toro

Multione_M28DAller fleste folk som vet litt om snøfresere, kjenner til at Toro Power Max er absolutt top of the line når det gjelder snøfresere som virkelig fjerner snø i en fei. Toro har imidlertid også mange andre modeller som er tilpasset ulike kunders behov og lommebøker.

Ettstegsfreserene fra Toro har en kontaktflate mot underlaget og effektive innmatervalser. Freserne har firetakters motor med 6 hk, og er dermed både kraftige og pålitelige, samtidig er de lette å håndtere og kan fjerne mye snø på kort tid. Mange egenskaper har gjort disse snøfreserne utrolig kjente og populære.

Har du litt mer snø å rydde kan tostegsfreserne være et alternativ for deg, særlig hvis det danner seg store skavler med snø som du for enhver pris må få vekk i tide. Da kan du benytte en tostegsslynge med kraftigere og mer robust konstruksjon, to kontaktpunkter og en virkelig tøff motor med hele 11 hestekrefter. Tostegsslyngene har også gummidekk som gir så bra grep mot veien at du sjelden eller aldri vil bli nødt til å bruke kjetting. Pluss at de kommer med justerbar markklarering som gjør at du også kan anvende denne typen fres mot grusunderlag uten at det oppstår farlig steinsprut. Med disse kan du kaste snøen i hele 210 graders vinkel hvis du vil.

Snøfreserene fra Toro har også mange andre interessante og uvurderlige funksjoner, for eksempel FreeWheel styring som gjør at du kan frikoble drivhjulene individuelt. Denne egenskapen gjør det mye enklere å svinge med snøfreseren, i tillegg til at du kan styre snøen med noe som heter Quick Stick Chute. På den måten bestemmer du både hvor langt og i hvilken retning snøen skal kastes, og bruker en og samme spak for å regulere dette. For de som er kjent med Quick Shoot Control, kontrollsystemet som er festet til styret og hjelper det å skifte retning hurtig og komfortabelt, så er dette en videreføring av det.