Hako_Citymaster_2000

Hako Ground & Garden

Hako Ground & Garden er selskapet for alle som driver med seriøst grunnarbeid. Bedriften satser på å jobbe med mange slags overflater og gjøre verden litt renere og penere. Maskinene som forhandles av Hako kan koste, vaske, suge, dusje, og feie bakken, eller også klippe, blåse, rake, eller pløye. Alt er avhengig av dine ønsker og behov, og hva som må gjøres med bakken der du er.

Alt i alt har dette selskapet rundt 300 maskiner som kan brukes til rengjøring, vedlikehold, og landskapsarkitektur. Hako satser på kjente merkevarer av god kvalitet som har den størrelsen i markedet som skal til, og prøver dessuten å gjøre service til en av sine viktigste komparative fortrinn.

Hako_Citymaster_2000Avdelingene til Hako er Forbruker, Golf, Park og Renhold, men i tillegg til disse så kommer serviceavdelingen som følger opp alt av klager, problemer, reparasjoner, vedlikehold, og alt som ellers har med tryggheten du skal få ved å handle der. Selskapet har alltid gått ut i fra at god service med høy kvalitet og pålitelighet lønner seg på sikt, selv om dette ikke alltid er tilfelle på kort sikt når lavprisselskapene kutter prisene helt inn til beinet. Derfor satser Hako imidlertid ikke på sånne PR-jippoer, men legger sin bedrifts sjel i å ivareta behovet for kvalitet og ryddighet over tid til minimal ekstra kostnad.

Mange vet kanskje ikke at Hako i Norge og Oy Hako i Finland er datterselskaper av tyske Hako Holding som er eid av en stiftelse kalt Possehl, eller at dette imidlertid er kjente navn i den globalt sagnomsuste tyske verkstedsindustrien. Selskapene selger maskiner over hele verden, fra USA og Europa til land i den fjerne tredje verden. Som kunde av Hako har man derfor et verdensomspennende konsern med seg på laget, og det fra det landet i verden som kanskje er aller mest kjent for kvalitet i maskinverkstedene.