boats-432871_1280

Båter og båtmotorer fra Erling Sande

boats-432871_1280Erling Sande Suzuki tilbyr en rekke løsninger for den som søker en aktiv og spennende fritid, enten det gjelder aktiviteter på land eller på vannet. Denne forhandleren har alt fra motorsykler, firhjulinger og snøscootere – til båter og båtmotorer. Bedriften er lokalisert i Drammen i Buskerud.

Båtmerkene Erling Sande fører er blant andre Capelli glassfiberbåter, Rib, Linder båter av aluminium, Beneteau, og HR Boats, pluss gummibåtene fra Suzumar. Disse er velkjente båter som er anerkjent i hele verden som ledende innenfor sine segmenter og markeder. Forhandleren Erling Sande vet at norske kunder forventer båter av høy kvalitet.

Kanskje den aller mest kjente og populære båten fra Erling Sande er Sportsman 445 BASIC, som også forhandles i en enda mer avansert utgave kalt Sportsman 445 MAX. Sportsman 445 BASIC er en båt med et utall anvendelsesfelter, fra vannskikjøring til fiske i både hav og innsjø. Den er lett å kjøre og har en spesiell konstruksjon kalt X42Z på skroget som gir den en unik stabilitet. Båten er selvlensende og har dessuten aluminiumsdurk og badestige, i tillegg til griperekke med pulpit. Dette er en veldig miljøvennlig båt, en viktig faktor i dagens båtverden. I tillegg er båten ekstremt bestandig fordi den helt på linje med et fly produseres med en aluminium som er svært fiendtlig innstilt overfor korrosjon.

Som alle vet er valget av motor det aller viktigste når du skal kjøpe båt eller tenker på en oppgradering av den båten du allerede har. Erling Sande er stolte av å føre motorer fra Suzuki som gir høy ytelse og høy bruktverdi, samtidig som er enkle i bruk og pålitelige over tid.

Det nye fra Suzuki er motorer med innsprøytningskontroll, kalt Lean Burn. Lean Burn forandrer blandingsforholdet mellom luft og bensin, slik at motoren gjør mindre skade på miljøet. Samtidig reduseres dine drivstoffkostnader. Denne prosessen skjer ved å øke blandingsforholdet fra 14:1 til 18:1.